Tehokas 750w-5000w setti sähköistykseen

Teimme tälläisen hyväksi havaitun tehopaketin juuri sinua varten. Me olemme kokeilleet, testanneet, tehneet virheitä ja maksaneet oppirahoja jotta sinun ei tarvitse sitä tehdä.

Osta siis suoraan hyväksi havaittu setti ja saat vääntöä, tehoa, mäennousu kykyä tai vetohommiin voimaa jos nopeus pidetään n: 50km/h.

Paketti sisältää sähköistykseen tarvittavat osat pois lukien akusto jonka voi valita 24-72v väliltä.

599,00 Sis Alv./VAT

Kuvaus

Kaiken sydämmenä on hyväksi havaittu 750w 48v BM1418ZXF alennusvaihteellinen moottori jossa on normaali mopon ketjuille sopiva 420/428 ratas. Meillä on valikoimassa useita ratas kokoja joilla voidaan lyhentää tai pidentää välistystä tarpeen mukaan tavoitteletko suurta huippunopeutta vai korkeaa vääntömomenttia.  Ketjuja tähän moottoriin saa suoraan mm: Motonetista edullisesti.

Moottorin mukana tulee 14 piikkinen ratas, mutta tähän pakettiin laitamme mukaan myös 20 piikkisen rattaan koska yleensä välityksiä täytyy hieman pidentää alennusvaihteiston takia. https://www.traficom.fi/fi/liikenne/tieliikenne/sahkoiset-liikkumisvalineet

Klikkaa tästä moottorista lisätietoa https://pekansahkokiituri.fi/tuote/750w-48v-sahkomoottori/

Tätä haluamme ohjata laadukkaalla Kellyn KLS7212S siniaalto ohjaimella jolla saadaan pehmeä liikkeelle lähtö ja monipuoliset säädöt. mm: virtaa, tehoa, moottorijarrutusta, peruutusvaihteelle portaaton nopeuden säätö, sekä nopeusrajoitukset ja paljon muuta.

Klikkaa lisätietoa Kellyn KLS7212S ohjaimesta täältä https://pekansahkokiituri.fi/tuote/kelly-kls7212-moottorinohjain/

Kaasukahvan tarvitset myös ohjataksesi portaattomasti kaasua. Suosittelemme siihen virtalukollista ja jännitenäytöllistä kaasukahvaa.

Klikkaa tästä lisätietoa https://pekansahkokiituri.fi/tuote/kaasukahva-jannitenaytolla-ja-virtalukolla/

Paketti sisältää myös jännitteen alentimen joka tiputtaa jännitteen 36-72v jännitteestä suoraan 12v jolloin siihen on mahdollista asentaa 12v valoja ja varusteita. Klikkaa lisätietoa tästä https://pekansahkokiituri.fi/tuote/jannitteenalennin-36-72v-12v/

Yllä oleva paketti on monipuolinen ja soveltuu moneen käyttöön. Pääasiassa käytämme näitä 25km/h kulkeviin kevyt sähköajoneuvoihin. Katso tieliikenteen vaatimukset täältä https://www.traficom.fi/fi/liikenne/tieliikenne/sahkoiset-liikkumisvalineet

Tällä paketilla on mahdollista tehdä vaikka maastoon 2 pyöräinen laite jossa on mäennousukykyä ja huippunopeutta n: 50-60km/h. Silloin se kiihtyy ( nopeammin kuin vakiomopot ) hyvin ja jaksaa kiivetä myös mäet kahden hengen kuormalla. Toki tähän vaikuttaa millä jännitteellä ja teholla moottoria ajat, mutta yleensä on helpompi lähteä ylhäältä alas ja tehdä ajoneuvo suoraan 72v jännitteellä koska tehoa ja nopeutta on helpompi rajoittaa kuin nostaa.

Olemme havainneet, että yli 60km/h nopeudet pitkään ajettuna kuumentavat moottoria joten suosittelemme rajaamaan huippunopeuden maksimissaan n: 50km/h. Toki näillä pitkilläkin välityksillä kiihtyvyys skootterin rungossa oli 0-50km/h 4 sekuntia jolla moni polttomoottori mopo jää tiirailtaviksi peilistä 🙂

Rajaamalla huippunopeuden n: 50km/h saat myös erinomaisen vääntömomentin jolla nousee isompikin mäki vaikka peräkärry perässä tai kaveri kyydissä.

Sähköistä tällä vaikka mönkijän runko ja valjasta se vaikka maatilan kevyisiin töihin, peräkärryn vetoon, ihmisten siirtoihin yms. Jos tarvitaan korkeaa vääntöä veto töihin eikä niinkään huippunopeutta, niin lyhyemmillä välityksillä 25km/h-30km/h, niin vääntö kasvaa hurjasti ja tuolloin pienempikin akun jännite riittää vetohommiin esim: 48v / 60v. Jos täytyy useiden satojen kilojen kuormia vetää, niin siihen suosittelemme vastaavaa 1000w moottoria Kellyn KLS7218S ohjaimen kanssa.

Tätä moottoria ja ohjainta on käytetty useassa projektissa erilaisista 2 pyöräisistä 4 pyöräisiin. Aihioksi voi valita skootterin, mopon, crossipyörän, mönkijän tms tai tehdä vaikka rungon itse. Kevyt sähköajoneuvoilla ei rungolla tyyppihyväksyntää, joten se voi olla yksittäiskappaleena valmistettu omavalmiste. Helpommalla ( ehkä myös turvallisempi)  toki pääsee kun käyttää jonkun tehdasvalmisteisen ajoneuvon runkoa, alustaa ja jarruja.

Tilaa tästä pätevä paketti. Et varmasti pety 🙂

Paketin normaali hinta on: 750w 48v moottori 199e + Kelly KLS7212S 319e + Kaasukahva 35e + jännitteen alennin 15e + 20 piikkinen ratas 19e  = 587e

 

 

Lisätiedot

Paino 15 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehokas 750w-5000w setti sähköistykseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kiinnostaako myös...

© 2024 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Powered by Sampo Pro

×
×

Ostoskori

SÄHKÖKIITURI

Laita viesti, niin vastaan sinulle pikimmiten