Pekan Sähkökiituri Myynti- ja toimitusehdot 11.1.2021

Näitä ehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja myyjän välillä.

Ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki ilmoitetut hinnat ja lisämaksut sisältävät arvonlisäveron.

Laskutuslisä ja toimituskulut:

Kaikkiin asiakkaan tekemiin tilauksiin lisätään toimituskulut.

Tämä koskee kuitenkin ainoastaan fyysisiä tuotteita, virtuaalisesti ladattaviin tuotteisiin ei toimituskuluja lisätä.

Hinnat:

Hinnastomme hinnat ovat arvonlisäverollisia hintoja. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki oikeudet hintojen ja lisämaksujen muutoksiin pidätetään.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämätön tuote kuittia vastaan 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta. Tähän aikaan ei lasketa mukaan toimituspäivää. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole tuotteilla, jotka ovat erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu. Tällaisten tuotteiden tilauksia ei voida myöskään peruuttaa, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen tai sen osan tai palvelun ostotilaus on valmistunut.

Ennen palauttamista tulee aina olla ensin yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun. Asiakkaan on nimenomaisesti ilmaistava halu palauttaa tuote ja peruuttaa tilaus joko sähköpostilla tai puhelimitse. Palautukseksi ei katsota pelkästään esimerkiksi tuotteen noutamatta jättämistä postista.

Asiakkaan on pakattava palautettava tuote sen alkuperäiseen pakkaukseen ilman turhia merkintöjä, ja muutenkin huolehdittava siitä, että tuote on asianmukaisesti pakattu. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta ja palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. Palautuskustannus pidätetään tuotteen kauppahinnasta. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on ilmoittanut palauttamisesta. Mikäli palautettava tuote on kulunut tai muuten menettänyt myyntiarvoaan eikä kuluminen tai myyntiarvon aleneminen johdu tuotteen normaalista kokeiluluontoisesta käytöstä, vähennetään palautettavasta summasta tuotteen arvonalentumista vastaava summa. Pekan Sähkökiituri arvioi vähennettävän summan tapauskohtaisesti. Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että arvonmuutos käyttämättömän ja käyttöönotetun tuotteen välillä voi olla merkittävä, vähintään 20 % tuotteen myyntihinnasta. Palautus- ja peruutustapauksissa asiakkaan tuotteesta ja toimituksesta maksama summa vähennettynä palautuskustannuksilla palautetaan tilauksessas käytetylle maksutavalle 14 päivän kuluessa tilauksen peruuttamisesta. Pekan Sähkökiiturilla on oikeus pidättyä rahojen palautuksesta ennen kuin asiakas on palauttanut tuotteet tai osoittanut lähettäneensä ne. Mikäli tällöin 14 päivää on ylittynyt, palautus suoritetaan ilman aiheetonta viivästystä. Pekan Sähkökiiturilla on oikeus vähentää summasta mahdollista arvonalenemista vastaava rahamäärä.

 Palautusta ei katsota tehdyksi, jos palautusta koskevia ehtoja ei ole noudatettu.

Maksuehdot:

Maksutapana kaupassamme Checkout/ OP-Maksut: (Laskutussopimusasiakkaille myös laskutuksemme). Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla:

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Collector Lasku ja Osamaksu:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Toimituskulut:

Toimituslisä peritään joko Matkahuollon lähetyksen paketin kokoon perustuvan laskutuksen mukaisesti. Kun olet asettanut osoitteen, laskee kassa automaattisesti toimituskulut, jotka sisätävät käsittelykulun.

Kuljetusvaurioiden korvaus:

Vastaanottaja on velvollinen tarkastamaan toimituksen sisällön ja kunnon vastaanoton yhteydessä. Mahdolliset puutteet ja rikkoontumiset on merkittävä vastaanottokuittauksen yhteydessä rahtikirjaan. Toimitus katsotaan hyväksytyksi kun rahtikirja on allekirjoitettu ilman puute- tai vauriomerkintöjä.

Omistuksen pidätys:

Tuotteet ovat toimittajan omaisuutena siihen asti, kunnes niiden kauppahinta on kokonaan maksettu.

Toimituksen estyminen asiakkaan toimesta:

Mikäli toimitusta ei ole pystytty toimittamaan asiakkaalle sovittuna aikana, eikä Pekan Sähkökiituri ole saanut asiakkaalta esteestä tietoa viimeistään vuorokautta ennen sovittua toimitusta, peritään asiakkaalta toimituksen estymisestä aiheutuneet lisäkulut.

Takuuehdot

  1. Takuu alkaa siitä päivästä, kun sähköpotkulauta / sähköskootteri / sähkömopo on luovutettu ostajalle, jos laite joudutaan myöhemmin virheen takia vaihtamaan uuteen, takuuaika ei ala alusta.
  2. Yksityiseen kuluttajakäyttöön myydyissä sähköpotkulaudoissa takuuajat ovat seuraavat: Zero laitetakuu 24kk ja akut 12kk. Minimotors laitetakuu 12kk ja akut 12kk, muilla merkeillä laitetakuu 12kk ja akut 6kk
  3. Takuu kattaa valmistusvirheistä johtuvat viat.
  4. Takuun piiriin eivät kuulu renkaiden kumit ja virta-avaimet.
  5. Takuu ei kata vikoja, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta tai huononemisesta, veden tai muiden nesteiden aiheuttamia vahinkoja, väärästä käytöstä, kilpailu- tai vuokrakäytöstä, ostajan suorittamasta puutteellisesta huollosta, muiden kuin alkuperäisten varaosien käyttämisestä, virheellisistä korjauksista ja asennuksista tai muutoksista rakenteissa, akuissa ja ohjaimissa.
  6. Puutteellisuuksia tai virheitä sellaisissa kohdissa, jotka huolto-ohjeiden mukaan tarvitsevat huoltoa tai säätöä luovutuksen jälkeen, ei katsota virheeksi, ellei puutteellisuus tai virhe esiinny säädön ja huollon jälkeenkin.
  7. Tavaran lujuuteen tai käyttökelpoisuuteen vaikuttamattomia pieniä virheitä ulkopinnassa samoin kuin pieniä sään vaihteluista aiheutuvia epätasaisuuksia maalauksessa tai kromauksessa ei katsota takuun alaisiksi virheiksi.
  8. Kuljetuksen aikana syntyneet viat eivät kuulu tuotetakuukorvauksen piiriin.
  9. Takuuaisoissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@pekansahkokiituri.fi
  10. Takuu ei rajoita Kuluttajasuojalain mukaista vastuuta.