Huolto- ja korjauspalvelumme

Huolto

Teemme monenlaisia huoltoja ja korjauksia pääasiassa kevytsähköajoneuvoille, sähkömopoille, sähköskoottereille ja sähköpotkulaudoille. Teemme myös renkaiden vaihtoja sähköpotkulaudoille ja sähköskoottereille.

Tyypillinen renkaiden vaihdon hinta on 40-50 € niiden haastavuuden takia. Varsinkin moottorilliset vanteet vievät paljon aikaa, koska usein vannetta ei saa ilman suurta aikaa vievää työtä irti skootterista tai jos moottori pitää irroittaa, niin johtojen irroittaminen moottorin ohjaimelta saakka vie enemmän aikaa kuin vanteessa ilman moottoria.

Sähköpotkulautojen sisärenkaiden hinnat alkavat 11.90 € -> ja ulkorenkaiden hinnat 15,90 € ->

Sähköskoottereiden renkaiden hinnat alkavat 49 € – >

Teemme yhteistyötä usean eri tahon kanssa sekä teemme myös takuukorjauksia usealle eri maahantuojalle.

Vaikka menopelilläsi ei ole virallista huoltoa paikkakunnalla, niin pyrimme toteuttamaan huollot yhteistyössä maahantuojien kanssa.


Olemme virallinen huoltoliike mm. näiden yritysten kanssa:

SKAND: Leijona, GoMoto ja Scogo mallit

Modularbox: Sähköajoneuvot Rally Usa / Pyrkijä

Huippukone Oy: EGO sähköskootterit

Kone-Glans Oy: Sähköajoneuvot mm: E-fox

Brandt Oy: Niu sähköskootterit

E-scoot: Zero sähköpotkulaudat

Korjaus ja konversiot

Korjaamme myös viallisia ja kolaroituja laitteita. Hitsaus ja pienet muutostyöt onnistuu.  

Teemme myös polttomoottoreiden muutostöitä sähkölle pääasiassa tieliikennelaillisille kevytsähköajoneuvoille joiden nopeus on 25km/h.

Toteutuneita muutostöitä on mm: Mopoksi rekisteröitävän sähköscootterin muutostyöt kevytsähköajoneuvoksi. Näitä on tehty useita kappaleita. Tuolloin nimellisteho tiputetaan 1000w ja maksiminopeus 25km/h. Tuolloin laitetta ei tarvitse rekisteröidä eikä vakuuttaa erikseen vaan se kuuluu kotivakuutuksen piiriin. Liikentessä kevytsähköajoneuvolla ajetaan pyöräilijän säännöillä. 

Polttomoottorimönkijän (alle 110cc) muuttaminen sähköllä toimivaksi. Näitä on tehty useita. Tieliikennelaki sanoo kevytsähköajoneuvon maksimileveydeksi 80cm, joten kovin isosta mönkijästä ei voi tehdä tieliikennelaillista, mutta jos tarvitset esim: mökille sähkömönkijän on sekin mahdollista toteuttaa. Lain puitteissa kevytsähköajoneuvo voi olla max 4m pitkä joten pituutta ei ole rajoitettu. Siten olemme toteuttaneet kahden mönkijän muuttamisen 2-3 paikkaisiksi jatkamalla runkoa. Samalla menopeleihin on lisätty säilytyslaatikot jolloin ostokset ja tavarat saa näppärästi kulkemaan mukana. Myös peräkärry on mahdollista liittää näihin laitteisiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin auttaa sinua!