Huolto- ja korjauspalvelumme

Huolto

Meiltä saat sähkömenopeliisi myös huollon. Teemme yhteistyötä usean maahantuojan kanssa.  Vaikka menopelilläsi ei ole virallista huoltoa paikkakunnalla, niin pyrimme toteuttamaan huollot yhteistyössä maahantuojien kanssa. 

Olemme myös virallinen SKAND sähköskootterien huoltopiste ja meidän kautta saat myös alkuperäiset varaosat.  

 

Korjaus ja konversiot

Korjaamme myös viallisia ja kolaroituja laitteita. Hitsaus ja pienet muutostyöt onnistuu.  

Teemme myös polttomoottoreiden  muutostöitä sähkölle pääasiassa tieliikennelaillisille kevytsähköajoneuvoille joiden nopeus on 25km/h.

Toteutuneita muutostöitä on mm: Mopoksi rekisteröitävän sähköscootterin muutostyöt kevytsähköajoneuvoksi. Näitä on tehty useita kappaleita. Tuolloin nimellisteho tiputetaan 1000w ja maksiminopeus 25km/h. Tuolloin laitetta ei tarvitse rekisteröidä eikä vakuuttaa erikseen vaan se kuuluu kotivakuutuksen piiriin. Liikentessä kevyt sähköajoneuvolla ajetaan pyöräilijän säännöillä. 

Polttomoottorimönkijän ( alle 110cc ) muuttaminen sähköllä toimivaksi. Näitä on tehty useita. Tieliikenne laki sanoo kevytsähköajoneuvon maksimileveydeksi 80cm, joten kovin isosta mönkijästä ei voi tehdä tieliikennelaillista, mutta jos tarvitset esim: mökille sähkömönkijän on sekin mahdollista toteuttaa. Lain puitteissa kevytsähköajoneuvo voi olla max 4m pitkä joten pituutta ei ole rajoitettu. Siten olemme toteuttaneet kahden mönkijän muuttamisen 2-3 paikkaisiksi jatkamalla runkoa. Samalla menopeleihin on lisätty säilytyslaatikot jolloin ostokset ja tavarat saa näppärästi kulkemaan mukana. Myös peräkärry on mahdollista liittää näihin laitteisiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin auttaa sinua!