Rakennamme myös Custom Akkuja

Akkujen kennotus ja rakentaminen

Voimme kennottaa vanhan akkusi uudelleen tai rakentaa kokonaan uuden akun tarpeesi mukaan. 

Kennottamalla akun uudelleen voidaan yleensä samalla nostaa akun kapasiteettia jolloin ajomatkasi / toiminta-aika pitenee. 

Esim: Fat Scooterin / sähköskootterin 60v 12ah (720wh) akku voidaan päivittää kennotuksen yhteydessä 60v 17,5ah (1050wh) kapasiteettiin alkuperäisessä kotelossa. Kennotuksessa käytämme Samsungin laadukkaita E35 (3450mah) kennoja. 

Fat Scooterin / sähköskootterin toinen yleinen akku on kooltaan 60v 20ah (1200Wh) ja kennotuksen yhteydessä se on mahdollista päivittää jopa 60v 31ah (1860Wh) kapasiteettiin. (Samsung E35) 

Akkukotelon mittojen mukaan on mahdollista toteuttaa suurempiakin akkuja. Kennoina käytämme tuolloin Samsungin E50 tai E35 kennoja.

Tällä hetkellä suurin Fat Scooteriin rakennettu yksittäinen akku on huikea 72v 35ah, eli 2560Wh. Tämä akku asennettiin alkuperäiseen jalkatilassa olevan akun tilalle. Alkuperäinen 1200Wh kapasiteetti kasvoi yli kaksinkertaiseksi. Toimintamatka + 100km kaasukahvan asennosta riippuen.

Yllä olevat esimerkit olivat yleisimmissä töistämme. Teemme kennotuksia myös myös sähköpyöriin. 

Esim: vanhan Solifer sähköpyörän 24v 12ah (288Wh) lyijyakusto vaihdettiin Li-ion kennoihin ja toive oli mahdollisimman suuresta kapasiteetista, joten tuumasta toimeen ja akkukoteloon asennettiin LG MJ1 3500mah kennoista 1008Wh Li-ion akusto. Alkuperäinen kapasiteetti kasvoi lähes nelinkertaiseksi. 

Myös Helkaman ja Nopsan vanhemmat 24v Lifepo4 kennot voidaan vaihtaa Li-ion kennoihin ja kapasiteetti vähintään kaksinkertaisestaa alkuperäisestä. 

Olemme kennottaneet myös sähköperämoottoreiden akkuja sekä varsi-imureita. Kysy kennotusta tai akkua omaan tarpeeseesi. 

Käytämme akuissamme vain laadukkaita merkkikennoja

Maailmalla myydään paljon eri hintaisia ja kokoisia akkuja, eri merkkejä on paljon ja kilpailu on kovaa. Tämän takia esiin on tullut paljon tuote väärennöksiä ja suoranaista huijausta. Usein isoilla Ah lukemilla ja räikeillä väreillä myydyt kennot ovat tapa harhauttaa kuluttajaa joka ei tunne alaa. Esimerkiksi usein näkee yleisesti myytävien 18650 kennojen kyljessä 5000mah tai jopa 9000mah lukemia. Todellisuudessa suurista merkkivalmistajista Panasonic on onnistunut sisällyttämään 18650 kennoon suurimman mahdollisen kapasiteetin joka on 3600 mah. Myös käytettyjä kennoja myydään uusina tai käytettyja heikkokuntoisia kennoja wräpätään uusiin kuoriin jotta ne näyttäisivät merkkikennoilta.

Meillä on suhteet kunnossa hyviin toimittajiin ja käytämme vain suomalaisen maahantuojan toimittamia merkkikennoja kuten Samsung, Sony, LG ja Sanyo.

Veneisiin, sähköpyöriin... reppuakkuja... kaikkea rakennetaan juuri sinun tarpeisiisi

Pääasiassa rakennamme akkuja sähköskoottereihin, sähköpotkulautoihin, sähkömönkijöihin ja sähköpyöriin. Teemme myös reppuakkuja, salkkuakkuja yms. asiakkaan tarpeen mukaan. Pääasiassa käytämme Li-ion ja lifepo4 -akkuja. 

Jos käytät akkua talvella, niin se voidaan rakentaa vesitiiviiseen ja lämpöeristettyyn salkkuun. 

Jos kaipaat mahdollisimman isoa kapasiteettia, mutta kevyttä akkua kantaaksesi sitä mukana esimerkiksi eräretkille, pilkillä, sähköperämoottorin virtalähteeksi, yms. olemme toteuttaneet mm: 576Wh energiaa sisältävän salkkuakun, joka painaa 3,6 kg. Se vastaa 12v 50ah lyijyakun sisältämän energian. 

Olemme tehneet myös 5,6 kg painavan akun joka sisältää energiaa 1200Wh. Se vastaa 12v 100Ah lyijyakkua. Kumman sinä kantaisit veneeseen sähköperämoottorin kaveriksi mieluiten? 🙂 

Jos kaipaat akkua rakentamaasi menopeliin mittojen mukaan, niin sekin onnistuu. 

Olemme tehneet akkuja mm. sähköperämoottorille, kaikuluotaimelle, pimeännäkölaitteille jne. Kennotamme myos akkuja tapauskohtaisesti uudelleen. Pääasiassa uusimpien merkkisähköpyörien akkuja emme pysty kennottamaan uudelleen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin auttaa sinua!