Rally Usa 2000 johtosarja lisäakulle

Rally Usa 2000 malliin sopiva lisäjohtosarja lisäakun asennukseen

Tämä johtosarja mahdollistaa lisäakun asennuksen takajalkatilaan jolloin pääakun loppuessa voit kytkeä lisäakun jalkatilasta kiinni.

Huom. Teemme tuotteet tilauksesta 1-2 päivän varoitusajalla.

Kysy myös lisäakkua tai uutta akustoa menopeliisi.

 

50,00 Sis Alv./VAT

Kuvaus

Johtosarja Li-ion akun kytkentään Rally Usa 2000 sähkömopoon.

Sarja sisältää kaksi johtoa sekä kytkentärasian. Kaapelit ovat lämpöä kestävää silikonikaapelia halkaisijaltaan 6 neliötä. Liittimet ovat puristettu sekä tinattu ja suojattu liimapintaisella kutiste sukalla jolloin ne kestävät hyvin hankaliakin olosuhteita.

Johto 1. Reikäliittimet – > XT-90 Naaras

Kytketään alkuperäisiin lyijyakkuihin reikäliittimillä ja XT-90 pää viedään ulos penkin alla olevan muovilistan välistä jalkatilaan.

Johto 2. Kytkentärasia reikäliittimillä – > XT-90 Koiras 

Kytkentärasiaan kytketään mopon alkuperäisestä akusta irroitetut reikäliittimet jotka menevät moottorinohjaimelle. Huomaa, että alkuperäisessä akustossa on kiinni myös alkuperäisen laturin liittimet. Älä irroita näitä.

Kytkentärasiasta lähtee kaapeli jonka päässä on XT-90 koiras ja se viedään samaan pisteeseen lyijyakuilta tulevan johtosarjan kanssa.

Lisäakkua kytkettäessä täytyy irroittaa alkuperäinen akusto ja liittää siihen pelkkä lisäakku joka onnistuu nopeasti XT-90 pikaliittimillä.

Tämä siksi, että Lyijyakuilla ja Li-ion akulla on erilaiset käyttöjännitteet. Li-ion akkua ei myöskään voi ladata alkuperäisellä laturilla vaan sillä täytyy olla aina oma laturi.

Kysy meiltä lisäakkua tai alkuperäisen akun korvaavaa Li-ion akkua.

Olemme toteuttaneet useita projekteja ja vaihtaneet Rally Usa malleihin 40ah-100ah kokoisia Li-ion akkuja. Alkuperäinen akusto painaa n: 81kg ja vaihtamalla sen Li-ion akkuun tippuu paino yleensä 40-60kg. Tämä vaikuttaa kiihtyvyyteen, kulutukseen ja mäennousu kykyyn. Lisäksi Li-ion akut antavat paremmin virtaa ja vastaavalla kapasiteetilla ajaa pidemmälle kuin vastaavilla kapasiteetilla varustetuilla lyijyakuilla.

Pisimmillään toimintamatkaa olemme saaneet 72v 100ah akustolla lähes 200km. 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rally Usa 2000 johtosarja lisäakulle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kiinnostaako myös...

© 2023 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Powered by Sampo Pro

×
×

Ostoskori

SÄHKÖKIITURI

Laita viesti, niin vastaan sinulle pikimmiten