60v 35ah (2100Wh) salkkuakku

Nyt meillä tarjolla jotain erikoisempaa.. Nimittäin Fat Scooterin salkkuakku jonne kennotettu huikea 35ah ( 2100Wh) energiamäärä!! 

Kennot laadukkaita LGM50LT isoja 21700 kennoja ja paketin kruunaa laadukas vesitiivis Dalyn BMS piiri!

Jos ajat työksesi esim: ruokakuljetuksia ( Wolt / Foodora ) niin tämä akku mahdollistaa n: 100km toimintasäteen. Yhdistämällä siihen lattia-akun on toimintasäde yli 150km. 

 

1390,00 Sis Alv./VAT

Kuvaus

Akun tiedot

Kennot LG M50LT 21700 isolla 5000mah kapasiteetilla 

Rakenne 16S7P

Kapasiteetti 60v 35ah ( 2100Wh)

BMS vesitiivis Dalyn 30a/90a

Maksilatausjännite 67.2v

Maksimilatausvirta 9,8a. Meillä hyllyssä myös 6a laturia jolla akku latautuu tyhjästä täyteen n.6h. ( Tulossa keväällä 8a laturia jolla akku latautuu tyhjästä täyteen reilussa 4 tunnissa ) 

Nimellisjännite 60v

Cut Off jännite 48v

Maksimipurkuvirta 70a 

Suomessa ei vielä aiemmin tehty myyntiin isoja salkkuakkuja laadukkailla merkkikennoilla. Olemme tilauksesta toteuttaneet useita vastaavia akkuja 60v / 72v ja 76v jännitteillä.

Voimme tehdä myös lattiatilaan lisäakun jonka kapasiteetti on 2400wh. ( 60v 40ah) Tuolloin kapasiteetti 35ah + 40ah = 75ah, eli 4500wh joka mahdollistaa yli 200km toimintasäteen!! 

Idea lähti siitä, että kun markkinoilla on Fat Scootereita joissa on yhdelle penkin alla olevalle salkkuakulle paikka ja tällä hetkellä suomesta saa maksimissaan 60v 20ah akkuja, niin osa on toivonut pidempää toimintamatkaa ilman että täytyy hankalasti kuljettaa toista akkua mukana.

Tavoitteemme oli kennottaa näihin kuoriin tupla-kapasiteetti ( 40ah 2.4kwh) mutta huomasimme sen olevan lähes mahdotonta koska fyysistä tilaa ei ole tarpeeksi tai silloin joutuu tinkimään suojauksesta sekä eristyksestä. Saimme kuitenkin kohtuullisen 35ah ( 2.1kwh ) kapasiteetin joka mahdollistaa 75% pidemmän toimintamatkan kuin vakio akulla.

Käytimme tämänkin akun rakentamiseen liimaus tekniikkaa jolla saadaan kennot limittäin mahdollisimman pieneen tilaan suurta kapasiteettia silmällä pitäen. Kennot ovat liimattu toisiinsa ja kennorivit eristetty toisistaan lämpöä eristävällä ja venymättömällä Kapton teipillä.

Pistehitsauksessa käytämme puhdasta nikkeliliuskaa joka ei ruostu mahdollisessa kosteusaltistuksessa. Pistehitsauksen ja BMS piirin kytkennän jälkeen akku on paketoitu vesitiiviiksi ja suojattu vielä sen jälkeen PVC kutistemuovilla.

Akku on kennotettu uudelleen käytettyyn salkkuakkuun. Paketissa on mukana 2 avainta.

Myönnämme akulle 1v takuun

Huom: Varastolataus. Netissä liikkuu monenlaista tietoa kuinka akkuja kuuluu säilyttää. Suosittelemme pidempään varastointiin ( usea kuukausi)  varastolatausta joka on n: 50% täydestä, eli tässä tapauksessa 58 volttia. Suosittelen jännitteen mittaukseen yleismittaria ( 10-20e edullisimmillaan ) ja merkitsemään ylös jännitteen kun laitat akun varastoon ja käy mittaamassa akun jännite n: 1kk välein ja jos se ei ole muuttunut 1kk varastoinnin aikana, niin akulle ei tarvitse tehdä mitään. Säilytys lämpimässä.

PS: Otamme vastaan mielellämme ehjiä akku koteloita. Yleensä kotelot kestävät ehjinä useita vuosia ja tämä on yksi tapa kierrättää koteloita kuin heittää niitä roskiin rikkinäisen akun mukana. Jos sinulla on akkukotelo ja haluat kennottaa sen isommaksi, niin ota yhteyttä.

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “60v 35ah (2100Wh) salkkuakku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kiinnostaako myös...

© 2024 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Powered by Sampo Pro

×
×

Ostoskori

SÄHKÖKIITURI

Laita viesti, niin vastaan sinulle pikimmiten