Tekniikka paketti 750w-5000w

Jaa

Tässä valmiiksi hyväksi koettu setti skootteriin, mopoon, mönkijään, mikroautoon tms DIY projektin sähköistämiseen.

Olemme käyttäneet kyseistä useissa projekteissa skoottereista Choppereihin ja mönkijöihin. Tämä yhdistelmä on hyväksi havaittu vääntävä ja tehokas paketti.

Paketti sisältää perusosat sähköistys projektiin. Moottori + ohjain + kaasukahva virtalukolla ja jännitenäytöllä sekä jännitteenalentimen valoille.

Ale!

1750,00 Sis Alv./VAT

Varasto loppu

Kuvaus

Sarja sisältää seuraavat osat:

BM1418zxf 750w 48v moottorin. Alkuperäinen ohjain antaa moottorille 1800w piikkitehoa. Me olemme ottaneet siitä useassa projektissa paljon enemmän ja siten uskallamme sitä suositella myös niille jotka kaipaavat hieman enemmän tehoa ja nopeutta.

Parhaimmillaan olemme ohjanneet moottorille n: 6800w  piikkitehoa, mutta yleisesti annamme sille n: 2 kertaisen tehon alkuperäiseen nähden n: 4000-5000w.  Moottorissa on itsessään jäähdytinpuhallin joten ylikuumenemisen vaara on pienempi kuin napamoottoreissa.

Nopeudeksi suosittelemme maksimissaan n: 50km/h jolloin kiihtyvyys sekä mäennousukyky  ovat vielä parhaimmillaan. Akselin päässä on 420 tai 428 ratas, joten siihen sopii suoraan yleisesti pienissä mönkijöissä ja mopoissa olevat ketjut.

Moottorinohjaimeksi suosittelemme Kellyn KLS7212S ohjainta. Tämä ohjain toimii 24-72v jännitteellä joten sitä voi ajaa  usealla eri akkujännitteellä tarpeen mukaan. Suosittelemme luonnollisesti 72v akkua jolloin ohjaimesta saadaan kaikki hyöty irti. Tehoa ja nopeutta on helpompi rajoittaa ylhäältä alaspäin kuin alhaalta ylöspäin. Nostamalla jännitettä moottori pyörii lujempaa ja siten huippunopeus kasvaa ja koska jännite x ampeerit ovat teho, niin korkeamman jännitteen avulla saamme lisää tehoa käyttöön tarpeen mukaan.

Kellyn ohjaimesta voit säätää portaattomasti virtaa mikä vaikuttaa tehoon, sekä voit tehdä sillä 3 nopeuden rajoitusta eteen sekä pakin. Ohjain toimii siniaalto periaatteella joten sen kaasu on hyvin pehmeä ja yleisesti edullisissa ohjaimissa oleva nykiminen liikkeelle lähtiessä ei vaivaa tätä ohjainta.

Kellyn ohjain antaa 50a jatkuvaa ja 120 ampeeria virtaa hetkellisesti 20s ajan. 72v x 50a = 3600w ja hetkellistä tehoa 72v x 120a = 8640w.

Kaasukahvaksi suosittelemme meidän virtalukollista mallia jossa on jännitenäyttö mukana.

Jännitteenalentimella saat alkuperäiset valot tai lisävalot yms 12v jännitteellä toimivat varusteet käyttöön.

Akuksi suosittelemme 72v 27,5ah akkua josta voi ottaa 60a jatkuvaa ja 120a hetkellistä virtaa. Energiaa akku sisältää 1980Wh jolla huristelee kaksipyöräiselle pelillä 25km/h nopeutta 80-120km. Triket ja mönkijät vievät enemmän energiaa suuremman painon ja useamman renkaan tuottaman kitkan vuoksi, mutta niilläkin huristelee 55-70km keskimäärin.

Tämä paketti ei siis ole peruspaketti jonka saa alle 1000 eurolla. Tässä setissä on voimaa, nopeutta sekä toimintamatkaa enemmän. Kesän tullessa tätä settiä voi tulla myös koeajamaan 🙂

Nyt tämä reilu 2000 euron paketti lähtee hintaan 1750e.

 

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tekniikka paketti 750w-5000w”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kiinnostaako myös...

×
×

Ostoskori

SÄHKÖKIITURI

Laita viesti, niin vastaan sinulle pikimmiten