Sähkömoottori Kit. 500w 48v

Nyt tarjouksessa rajoitetun ajan. Hae itsellesi talven pimeiksi illoiksi puuhaa!! 🙂 

Muunna menopelisi sähköiseksi! Tee itse sähköpyörä – sähkömönkijä – sähkömopo – sähkötraktori.  Soveltuu tieliikenteeseen!

Edullinen, mutta hyvin pätevä vääntävä moottori setti aikuisenkin alla 

Moottori on vain 23cm leveä ja siten soveltuu myös kapeampiin mopoihin. Vääntävä malli jaksaa kuljettaa hyvin aikuistakin.

 

Ale!

199,00 Sis Alv./VAT

Kuvaus

500W sähkömoottorisarja pakilla kaikenlaisiin sähköisiin ajoneuvo projekteihin. Rakenna itse tielikenteeseen soveltuva sähkömopo, sähkömönkkäri, sähköpolkupyörä tai vaikkapa sähköinen puutarhatraktori!

Tsekkaa tästä yksi projektimme. Välityksellä 20 / 29 ja 48v akulla 100kg kuormalla mopo kulkee 25km/h välityksillä. Vääntää erinomaisesti myös maastossa ja mäissä. https://www.tiktok.com/@sahkokiituri/video/7273531311212580129

Sähkömoottorista löytyy tehoa ja vääntöä monenlaisiin olosuhteisiin. Nyt voit helposti muuttaa lähes minkä tahansa menopelin sähköiseksi! Helppo asennuspaketti sisältää lähes kaiken tarpeellisen.

Sarjassa mukana tehokas sekä vääntävä 500W sähkömoottori, etu- ja takahammasratas, ketjun, vapaakytkimen, pultattava tai hitsattava napa vapaakytkimelle, säädin, kaasukahva, virtalukon, kytkentäriman sekä sulakkeen.  Ecomotokit 500W sähkömoottorista saat pakin käyttöösi yhdistämällä mustan ja ruskean liittimen = pakki.

Sähköisellä ajoneuvolla saa ajaa tieliikenteessä kaikenikäiset polkupyörien säännöillä,  ajoneuvo täytyy olla alle 80cm leveä ja tehoa alle 1000W. Valmiilla Ecomotokit sähkömoottorisarjalla on mahdollista tehdä tee-se-itse sähkömopo, sähkömönkijä, sähköauto.. Vain mielikuvitus on rajana.  

Ecomotokit sähköinen ajoneuvo mahdollistaa lähes äänettömät, helpot ja ketterät liikkumiset niin kouluun, työpaikalle, harrastuksiin kuin leppoisiin cruisailuihinkin todella ecologisesti!

Sähköistä myös vanhat polttomoottori mönkijät, crossimopot ja mopot tieliikenne käyttöön. Tehokas ja vääntävä 500W sähkömoottori, hammasrattaalla sopii sovellettavaksi mm. mopedeihin sekä mönkkäreihin. Ecomotokit sähkömoottori kitti on helppo kiinnitää mihin tahansa runkoon missä on ketjuveto.

Tätä sarjaa on asiakkaamme asentaneet mm: mopoihin, mönkijöihin, crosseihin ja jopa mäkiautoon. Jaksaa vääntää vakiona myös aikuisen alla. Onhan tässä piikkitehoa 1440w!! 

Ecomotokit sähkömoottorisarjaan ei sisälly akkua. Meiltä löytyy useita akkuja tähän sarjaan. Tsekkaa täältä omasi.https://pekansahkokiituri.fi/osasto/akut/48v/

 

Tekniset tiedot:

 • 48V Jännite
 • 500W Teho / 13,4A
 • Vapaa kierros 3100rpm / kuormitettu max 2800rpm
 • Kuormittamaton max kulutus 4A
 • Hiiliharjaton sähkömoottori
 • Vaihteisto 1:6 eteen + pakki
 • Moottorin kiinnitys 145x60mm
 • Eturatas 14H
 • Takaratas 41H, 4x80mm, keskireikä 63,5mm
 • Ketju 420
 • Takuu 3kk
 • Sarja sisältää: 500W sähkömoottori, etu- ja takahammasratas, ketju, vapaakytkin, napa vapaakytkimelle, säädin, kaasukahva, virtalukko, kytkentärima sekä sulake.

Kytkentäohje sähkömoottori 500W / 750w – 48V
1. kytke moottorista tulevat rengas liittimet keltaiseen kiskoon, sekä säätimeltä samat värit
yhteen. (vihreä, sininen ja keltainen)
2.kytke moottorilta tuleva 5 tai 6napainen hall anturin iso-liitin säätimen vastaavaan
liittimeeseen.
3.kytke kaasukahvan 3-johtoa säätimen vastaavaan liittimeeseen. (Vihreä- valkoiseen,
musta- mustaan, punainen- punaiseen)
4.Kytke virtalukon punainen johdin +48V jännitteeseen ja vihreä johto säätimen oranssiin
yksittäiseen johtimeen.
5.Kytke keltaiseen kiskoon akustolta + punaiseen ja – mustaan 48V
6.Kun ruskea ja musta johto kytketään yhteen on peruutus asento päällä.

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähkömoottori Kit. 500w 48v”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kiinnostaako myös...

© 2023 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Powered by Sampo Pro

×
×

Ostoskori

SÄHKÖKIITURI

Laita viesti, niin vastaan sinulle pikimmiten