QsMotorin 1000w 60v vääntävä moottori

Nyt meiltä saa harvinaisempaa herkkua, nimittäin QsMotorin vääntävää 1000w 60v napamoottoria. Jos moottorisi on heikko vääntö ominaisuuksiltaan, niin vaihtamalla pelkästään tämän moottorin vanhan tilalle saat lisää vääntöä. Jos kaipaat vielä lisää tehoa, niin ohjainta vaihtamalla tehokkaampaan saadaan ominaisuuksiltaan erinomainen paketti 🙂

Nyt tarjouksessa rajoitetun ajan 5kpl erä

Jos nykyinen skootterisi on vääntö ominaisuuksiltaan vaatimaton, niin tämä moottori on vääntävin moottori 1000w sarjassa. Yhdistettynä 10″ tyylikkääseen alumiinivanteeseen se tekee siitä houkuttelevan yhdistelmän.

Sopii suurimpaan osaan markkinoilla olevista Fat Scooter malleista.

Ale!

299,00 Sis Alv./VAT

Kuvaus

1000w 60v 10″ vanteella oleva napamoottori

Sopii suurimpaan osaan markkinoilla oleviin Fat Scooter malleihin, kuten Kontio Kruiser, Seon, Nioki, E-fox, Ego jne.  Kuvassa asennettu Ego Rider malliin.

Vaikka tämänkin moottorin kyljessä lukee 1000w, niin sisukalut ovat erilaisia verrattuna moneen muuhun markkinoilla oleviin moottoreihin. Pelkkä teholukema moottorin kyljessä ei kerro mitään miten se kulkee, vaan todellisen suorituskyvyn saa esille vain ns: perstuntumalla.

Olen törmännyt monenlaisiin 1000w moottoreihin ja osa on todella ponnettomia. Tämän takia ei kuitenkaan saa tuomita kaikkia markkinoilla olevia 1000w lukemalla olevia moottoreita että ne olisivat ominaisuuksiltaan samanlaisia. Tämähän on aivan itsestään selvää, että hinnat alkaen malleihin joita parhaimmillaan myydään jopa 600e hinnalla, ei laiteta mitään laadukasta moottoria, vaan joku sellainen joka menee eteenpäin, vaikka meneekin melko vaatimattomasti. Tätä moottoria käytetään skootterissa joka maksaa 2200e, ei näissä alle 1000 euron laitteissa.

Olen nyt myynyt ja korjannut useita merkkejä ja malleja joita suomen markkinoilla on ja olen törmännyt monenlaisiin moottoreihin. Huonoimmillaan ilman rajoitinta tälläinen  1000w moottori on kulkenut huikean 28km/h. Ei se kyllä jaksanut mennä yksi päällä mäkiäkään vaikka oli kahden hengen laite. Osa moottoreista kulkee 35, osa 38m, osa 40 ja jotkut jopa yli 50km/h. Vääntö ominaisuudet ovat myös näissä hyvin erilaiset.

Suurimmassa osassa Fat Scootereita käytetään 30a ohjainta joka antaa moottorille piikkitehoa n: 1800w. Näissä yleensä ampeerit pitää paikkaansa ja usein moottorin vaihto pelkästään tuo vääntöä lisää. Usein vääntöä haetaan ohjainta vaihtamalla sellaiseen joka antaa enemmän ampeereita ja suurimmassa osassa tapauksia väännön lisäys onnistuu, mutta on myös joitakin niin huonosti rakennettuja moottoreita että näille ei voida ohjata yhtään enempää virtaa eikä tehokaan siten lisäänny vaikka ohjaimen vaihtaa tehokkaampaan.

Tämä moottori vääntää sekä kulkee. Huippunopeus 60v jännitteellä n: 50km/h ja 72v jännitteellä n: 60km/h. Huomioitavaa tietysti on, että näitä nopeuksia ei voi käyttää tieliikenteessä vaan siellä rajoitus kevyt sähköajoneuvolla on 25km/h. Huomioin arvoista on kuitenkin se, että tätä moottoria voidaan käyttää näiden ominaisuuksien takia myös mopo malleissa joissa nopeus on rajoitettu  45km/h.

Päivitystä tehty yhteen projektiin. Tämä moottori + Kellyn KLS7218S + 76v ( 21S) 31.5ah Li-ion akku = Huippunopeus 57km/h ja kiihtyvyys 0-50km/h 5,4 sekuntia. Vääntää ja kiihtyy 🙂

Hinta sisältää pelkän moottorin

Jos tarvitset moottorin renkaan, niin meiltä löytyy kahta eri mallia rengasta

https://pekansahkokiituri.fi/tuote/sahkoskootterin-rengas-10/

tai pykälää paksummalla kuviolla oleva kesä ja talvikäyttöön soveltuva m + s rengas

https://pekansahkokiituri.fi/tuote/laadukkaampi-10-rengas-sahkoskootteriin/

Sopivan jarrulevyn moottoriin löydät tästä

https://pekansahkokiituri.fi/tuote/jarrulevy-3-pulttinen/

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “QsMotorin 1000w 60v vääntävä moottori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kiinnostaako myös...

© 2024 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Powered by Sampo Pro

×
×

Ostoskori

SÄHKÖKIITURI

Laita viesti, niin vastaan sinulle pikimmiten